Tein tänään yövuorojen jälkeen "pikapiirakkaa"valmiista piiraspohjasta. Hiukkasen piti kiirettä kun asunnossa oli räjähtänyt ydinpommi,piti siivota ja leipoa ja torkkua tuli kännykästä painettua luvattoman monta kertaa.Heräsin klo 15.30 ja vieraat saapuivat klo 17..Huhuh...Tiukkaa "tavarat sängyn alle"-siivousta ja pikaleipomista oli siis ohjelmassa!Onneksi olin aamulla tehnyt mansikkakakun hyytymään!

1648679.jpg

Kanapiirakkaa

1 pkt valmista piirakkataikinaa
300 g hunajamarinoitua kanaa
20 cm päjkä purjoa
½ punainen paprika
½ rs kirsikkatomaatteja
purkki creme bonjour-italian yrtit cuisinea
1 muna
2 dl juustoraastetta
loraus kermaa

Painele taikina piirasvuokaan.Paista kanan filesuikaleet ja levitä pohjalle.Pilko purjo ja paprikat pieneksi ja levitä pohjalle.Päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.Paista 200 asteessa n. 35 min.