Viikonloppuna teki mieli jotain kunnon lihasapuskaa.Olen joskus Atrian jossakin lehtisessä nähnyt ihanan pataohjeen,jota en tarkkaan muistanut,mutta tässä sovellus.Hyvin maistui riisin kera.
Mustanpekan pata
1/2 kg naudan ulkofilesuikaleita
Iso sipuli
öljyä paistamiseen
Mustapekkajuusto
purkki lasten päärynäsosetta
1 pss Baby-porkkanoita
2,5dl ruokakermaa
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista.Silppua sipuli ja paista öljyssä yhdessä lihapalojen kanssa. Laita lihapalat ja sipulisilppu uunivuokaan ja huuhtele pannu kermalla.Kaada kerma uunivuokaan,lopuksi lisää porkkanat,vauvan sose ja viipaloitu mustapekka juusto.Hauduta 175 asteisessa uunissa n.1-1.5h,kunnes liha on mureaa.Tarjoile riisin tai perunamuusin kera.
Kommentit