Hih, Kiitos Juhlatar tästä hauskasta haasteesta.Nolottaa ihan hulluna,sillä kello on  1.45 ja yleensähän ihmisillä tähän aikaan on päällä yövaatteet,mutta nyt on tainnut multa jäädä toi yöpukeutuminen...

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä".

Elikkäs:
Yläosasto on vuorattu ehkä maailmankaikkeuden kauhtuneimmalla Turkoosin värisellä villakräsyneuleella,jossa kauluksessa on suuret napit.Makaan lattialla ja alaosa on kääritty hiirenharmaaseen 2 vuotta sitten Jyskistä ostettuun nyppyyntyneeseen fleece-peittoon(joka muuten maksoi 3 euroa). Alla pikkuhousut,joissa pääkallon kuva ja lukee danger:)Siinä se sitten tais mun tämän yön hehkeä pukeutuminen ollakkin!Koruja ei tällähetkellä ole(toki voisin ottaa jo nimettömään jonkun renkulan pikkuhiljaaa,vinkvink),sukkia ei ole jalassa ai,muuten onhan mulla vielä hiukset nutturalla hiuslenkillä.
Joo,että ihan valmista tavaraa new yorkin cat walkille...hehehehehe


Ja haasteen heitän:

Lumikille,

Liisalle


Tiinalle


Ja nyt tuli katkos sillä pikku-emäntä itkee:( Palaan haaste asiaan:)