Paloin halusta tehdä jonkun upean isänpäiväkakun marsipaanista,mutta kaupassa alkoi omatunto kolkuttaa...Meidän perheen isi kun inhoaa marsipaania...Kenenkäs iloksi kakku pitikään tehdä:)?
No,niin siitten vein marsipaanipötköt hyllyyn ja tein isin lempparikakkua:
Kinuskikakkua
Pieni 2 munan kakkupohja
Täyte:
-Vanilijatuorejuustoa
-Kohmeisia survottuja puolukoita
-sokeria
-vanilijasokeria
Kinuski:
2dl kermaa
1 !/2 dl fariinisokeria
1 rkl voita
Ja koska maa oli niellyt Pursotuspussin,
päälle siveltiin kakkulastalla kermaa,jossa oli Daim-muruja;)
Leikkaa kakkupohja keskeltä kahtia sahateräisellä veitsellä.Kostuta pohjat vanilijasokerilla maustetulla maidolla. Sekoita tuorejuustoon kohmeiset survotut puolukat ja mausta sokerilla sekä vanilijasokerilla.En huomannut laittaa mittoja ylös,mutta sokerin määrä selviää maistelemalla.Kovin sokerista täytteestä ei tarvitse tehdä,sillä kinuski on todella supermakeaa;) Tee kinuski:keitä kattilassa fariinisokeri ja kermaa,kunnes seos saostuu,n.15 min.Lisää voi ja vanilijasokeri.Anna hieman jäähtyä jalevitä kakun päälle.Laita komeus jääkaappiin viilentymään.Koristele kakku vasta sen jäähdyttyä kunnolla,muuten kerma valuu.
tiistai, 13. marraskuu 2007
Kommentit