Lähes joka kemuissa olen aina tajonnut tuorejuusto-kinkku-hyrriä ja nyt halloweeniksi ajattelin keksiä jotain muuta. Jääkaapista löytyi creme bonjour vuohenjuusto-paketti,jonka seuraksi pääsi aurinkokuivattua tomskua ja pestoa-ah,miten kevyttä;)

1027802.jpg

Herkkurullat


-1 paketti Voitaikinaa
-Creme bonjour vuohenjuusto+yrtit tuorejuustoa
-Pestoa
-Aurinkokuivattua tomaattia

Valuta tomaatit talouspaperin päällä ja hienonna.kauli sulaneita levyjä vähän pitemmäksi ja levitä levyille tuorejuustoa+pestoa.Ripottele tomaattisilppua päälle.Rullaa pitkältä sivulta ja nipistä rulla kiinni.Leikkaa noin 5cm paksuisiksi viipaleiksi,voitele munalla ja paista 225 asteessa n.10 minuuttia.