Lauantai-illaksi piti saada jotain hyvää hemmottelusalaattia.En ollut varmaankaan 10 vuoteen syönyt kippari-juustoa,joten sitä piti saada...kastiketta ei tälläkertaa ollut ollenkaan,eikä salaatti sitä mielestäni kaivannutkaan:)
Kipparin katkarapusalaatti
Pussi jääsalaattia
Suolakurkkukuutioita
Viinirypäleitä
Vihreä omena
½Punasipuli
Pussi pakastekatkarapuja
Suolapähkinöitä
½ pkt kipparijuustoviipaleita
Mausteeksi ruohosipulisilppua ja sitruunapippuria
Revi kulhoon jääsalaatti,Kuutioi päälle pieneksi kuutioiksi Omena,punasipuli ja suolakurkku(jos käytät kokonaista).Sulata katkaravut (itse sulatan aina vesihauteessa,etteivät kuivu) ja lisää salaattiin.Ota puolet Kippariviipaleista ja kuutio myös ne.Päälle vielä puolitetut viinirypäleet ja suolapähkinät.Mausta sitruunapippurilla ja ruohosipulisilpulla.Nauti:)
lauantai, 12. huhtikuu 2008
Kommentit