Meidän perhe on ihan ihastunut Via-valmisruokiin.Varsinkin kana-vuohenjuustopastaan.Kun kaapista sitten löytyi kanaa ja vuohenjuustoa salaatin jäljiltä,tein samantapaista pastaa uunissa.Tuli hyvää-tosin ei mitään painonvartijaruokaa;)
Kana-vuohenjuustopasta
300g hunajamarinoitua broileria
vajaa pss torinon täysjyvä cappellipastaa
(Kanaliemnikuutio)
1tlk yrttimaustettua Tomaattimurskaa
1 pikku purkki (125g) ranskankermaa
Pötkö vuohenjuustoa
pieni lasipurkki valkosipulimarinoituja oliiveja
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä puristettuna
Mustapippuria
suolaa
Päälle kirsikkatomaatteja
(juustoraastetta)
Keitä pasta kanaliemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi.Paista paistinpannulla öljytilkassa sipuli,valkosipuli ja kanat.Lisää öljystä vautetut oliivit ja tomaattimurska sekä ranskankerma ja mausta pippurilla,sekä suolalla tarvittaessa(muista,että juustosta tulee extrasuolaa...).Jos kastike on kauhean pakseua,lisää hieman vettä.Laita uunivuoan pohjalle kastiketta ja sen päälle kerros makaroneja,lado sitten päälle viipaloideut vuohenjuustot.Päälle vielä pastakerros ja kastikekerros.Pinnalle vielä kirsikkatomaatteja ja halutessasi juustoraastetta. bPaista 200 asteessa n. 30 min.Anna hetki jäähtyä ja levähtää ennen herkuttelua.
Kommentit