Meidän perhe on ihan ihastunut Via-valmisruokiin.Varsinkin kana-vuohenjuustopastaan.Kun kaapista sitten löytyi kanaa ja vuohenjuustoa salaatin jäljiltä,tein samantapaista pastaa uunissa.Tuli hyvää-tosin ei mitään painonvartijaruokaa;)

Kana-vuohenjuustopasta

300g hunajamarinoitua broileria

vajaa pss torinon täysjyvä cappellipastaa

(Kanaliemnikuutio)

1tlk yrttimaustettua Tomaattimurskaa

1 pikku purkki (125g) ranskankermaa

Pötkö vuohenjuustoa

pieni lasipurkki valkosipulimarinoituja oliiveja

1 pieni sipuli

2 valkosipulin kynttä puristettuna

Mustapippuria

suolaa

Päälle kirsikkatomaatteja

(juustoraastetta)

1308589.jpg

Keitä pasta kanaliemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi.Paista paistinpannulla öljytilkassa sipuli,valkosipuli ja kanat.Lisää öljystä vautetut oliivit ja tomaattimurska sekä ranskankerma ja mausta pippurilla,sekä suolalla tarvittaessa(muista,että juustosta tulee extrasuolaa...).Jos kastike on kauhean pakseua,lisää hieman vettä.Laita uunivuoan pohjalle kastiketta ja sen päälle kerros makaroneja,lado sitten päälle viipaloideut vuohenjuustot.Päälle vielä pastakerros ja kastikekerros.Pinnalle vielä kirsikkatomaatteja ja halutessasi juustoraastetta. bPaista 200 asteessa n. 30 min.Anna hetki jäähtyä ja levähtää ennen herkuttelua.