Sara aloitti oman kesälomansa jo keskiviikkona.Tein kiitokseksi Saran hyvästä hoidosta Päiväkodin tädeille kakkua.Hellapoliisi.fi sivuilta jo lähes kulttimaineeseen päässyt daim-valkosuklaakakku on ollut "pakkotehdäjoskus"-listalla jo vaikka kuinka kauan.Ja nyt kokeilulle tarjoutui hyvä paikka:) kakun päällä marsipaanikukkia ja sulatettua suklaata sekä sokerihelmiä.

1649024.jpg

Pohja:

300 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina
100 g margariinia tai voita sulatettuna

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.