Voiko enää olla olemassa mitään lihottavampaa
No voi kai, mutta on tässäkin aika hyvin yritystä löytynytOli ihan pakko päästä kokeilemaan noita kauppoihin pusseissa tulleita smarties-rakeita ja kaapissa oli daim-suklaalevy valmiina,joten vanha hyvä minttusuklaakakkuohje käyttöön ja siitä sitten tuunaamaan. Hyvää tuli!
Daim-smartieskakku:
Pohja: | |
14 kpl | Domino-keksejä |
50 g | Flora leivontamargariinia |
Täyte: | |
2,5 dl | Flora vispiä |
200 g | Crème Bonjour Maustamatonta |
200 g | Daimsuklaalevy(marabou) |
4 kpl | liivatelehteä |
2 rkl | kevytmaitoa |
Hienonna keksit ja sulatettu rasva monitoimikoneessa. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja laita vuoan reunat pohjaan kiinni niin, että paperi jää väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle tiiviiksi kerrokseksi. Laita
likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Sulata paloiteltu daim-suklaalevy miedolla lämmöllä ja lisää maito. Purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja sulata ne suklaaseokseen. Lisää suklaaseos vaahtoon ohuena nauhana samalla sekoittaen. Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi tai mieluiten seuraavaan päivään.
Kommentit