Tällainen sitruunajuustokakun ohje löytyi googlettamalla tällaiselta keskustelulistalta.
Mulla vaan ei ollut hyvä päivä.Lähdin nimittäin puolivalmiin kaun(josta puuttui kiille)kanssa vanhemmilleni kahville.Muistin ottaa mukaan mehun,mutta liivatelehdet jäivät...Niinpä kakkua sitten nautittiin ilman kaunista keltaista kiillettä...No,maku oli tärkein:)
1445296.jpg
Sitruunajuustokakku

1 pkt (175g) domino-kekseja
50 g margariinia

3 dl vetta
2 dl sokeria
3 munaa
4 rkl maissijauhoja
1 dl sitruunamehua
2 tl raastettua sitruunan kuorta
(50 g margariinia)
5 liivatelehtea
1/2 dl (sitrus)likooria
1 prk (200g) tuorejuustoa
1 prk creme vanillaa

2 dl appelsiinitaysmehua
2 liivatelehtea

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Pohjusta 24cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Taputtele keksiseos paalle. Pane jaakaappiin taytteen valmistamisen ajaksi.

Mittaa kattilaan vesi, sokeri, munat, maissijauhot ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna, kunnes kiisseli sakenee, ala keita. Lisaa kiisseliin sitruunankuori ja halutessasi voi. Sekoita tasaiseksi ja jaahdyta. Liota liivatelehtia kylmassa vedessa 5 minuuttia ja liota kiehuvan kuumaan sitruunamehutilkkaan. Lisaa
jaahtyneeseen kiisseliin vatkaten liivate, likoori, tuorejuusto ja vatkattu creme vanilla. Kaada tayte vuokaan, tasoita pinta ja laita jaakaappiin. Anna hyytya mielellaan seuraavaan paivaan.

Valmista kiille, kun kakku on hyytynyt. Liota liivatelehdet ja liota tilkkaan kuumaa appelsiinimehua. Lisaa loput mehusta, kaada kakun paalle ja anna hyytya. Kun kiille on hyytynyt, irrota kakku vuoasta.