Aikaisemmin testattua lämmintä vuohenjuustosalaattia mukaellen,kokeilin fetasta lämmintä salaattia tekemäni pesto mausteena.Nam!Tuli mielestäni tosi hyvää(tai sitten olin combatin uuvauttamana vain kamalan nälkäinen)..
Lämmin fetasalaatti
Salaattipohja:
Jäävuorisalaattia
Kurkkua
Uunissa lämmitettävät:
½ kesäkurpitsa
1 paprika
Pieni punasipuli
Rasia kirsikkatomaatteja
Purkki fetajuustokuutioita(mitä rasvaisempi juusto,sitä parempi maku..valitettavasti..)
3 rkl Pestoa
Mustapippuria
Suolaa
Kaada kulhoon valutetut fetajuustot ja kirsikkatomaatit.Pilko sekaan kesäkurpitsat kuutioiksi,paprika palasiksi ja punasipuli siivuiksi.Sekoita joukkoon pesto ja pyörittele kulhoa niin,että kaikki kasvikset "pestoontuvat".Kaada kasvikset leivinpaperin päälle pellille,ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja halutessasi ripaus suolaa.Paista 225 asteessa 10-15 min.Kasvisten kypsyessä teee salaattipohja;suikaloi jäävuorisalaatti ja kuutioi kurkku.Levitä salaattipohja laakeaan vatiin.Asettele lämpimät kasvikset päälle ja nauti!
maanantai, 10. maaliskuu 2008
Kommentit