Aikaisemmin testattua lämmintä vuohenjuustosalaattia mukaellen,kokeilin fetasta lämmintä salaattia tekemäni pesto mausteena.Nam!Tuli mielestäni tosi hyvää(tai sitten olin combatin uuvauttamana vain kamalan nälkäinen)..


1364671.jpg

Lämmin fetasalaatti


Salaattipohja:
Jäävuorisalaattia
Kurkkua

Uunissa lämmitettävät:
½ kesäkurpitsa
1 paprika
Pieni punasipuli
Rasia kirsikkatomaatteja
Purkki fetajuustokuutioita(mitä rasvaisempi juusto,sitä parempi maku..valitettavasti..)

3 rkl Pestoa
Mustapippuria
Suolaa

Kaada kulhoon valutetut fetajuustot ja kirsikkatomaatit.Pilko sekaan kesäkurpitsat kuutioiksi,paprika palasiksi ja punasipuli siivuiksi.Sekoita joukkoon pesto ja pyörittele kulhoa niin,että kaikki kasvikset "pestoontuvat".Kaada kasvikset leivinpaperin päälle pellille,ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja halutessasi ripaus suolaa.Paista 225 asteessa 10-15 min.Kasvisten kypsyessä teee salaattipohja;suikaloi jäävuorisalaatti ja kuutioi kurkku.Levitä salaattipohja laakeaan vatiin.Asettele lämpimät kasvikset päälle ja nauti!