Huhhuh...Tästä ei sitten voi piirakka paljoa paremmaksi(ja valitettavasti myös lihottavammaksi)muuttua!!
Oli kyllä niin hyvää,ettei sanotuksi saa:)Ohjeen bongasin tämän reseptihelmen löytäneeltä Nasuttajalta.
Lähikaupassa ei ollut cappucino-daimeja,joten tuunasin ohjetta sen verran,että vaihdoin ½ maidosta vahvaan kahviin ja käytin tavallisia daim-patukoita.

1347178.jpg

1347228.jpg

Daim-piirakka

Pellillinen piirakkaa:

150 g margariinia sulatettuna
4 munaa
4 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
6 dl jauhoja
2 dl maitoa (laitoin 1 dl maitoa ja 1dl vahvaa keitettyä kahvia)

Kuorrute:

150g margariinia
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 keltuaista
2 ½ isoa Daim cappuccinoa (tai tavallista Daimia)

Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Lisää lopuksi jäähtynyt rasva. Paista 175 asteisessa uunissa n. 25 min.

Sulata kuorrutteen rasva. Lisää siihen sokerit ja keltuaiset. Anna seoksen kiehua muutama minuutti koko ajan sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja on tasaista. Lisää hienonnetut Daimit kuumaan seokseen ja sekoita. (Voit säästää osan muruista kakun päälle.) Levitä nopeasti jäähtyneen pohjan päälle ja koristele halutessasi Daim-muruilla.