kaupassa silmääni osui Geisha suklaalevy ja välähti sitten heti idea mieleeni,että teen siitä moussekakun.Ohje on Valiolta,Tumman suklaan tilalle sulatin vain geishaa ja vähensin sokerin määrää.Idis todettiinkin varsin mainioksi ,sillä kakusta tuli mielestäni todella hyvää!!Laiharilaisena oli siis pakko ihan pieni viipale maistaa:)HIHI:)

 

1238794.jpg

Geishakakkua

Pohja
1,5 pakettia    Domino minttu-keksejä
75g g   Valio voita sulatettuna

Täyte
liivatelehteä
1 rkl   kahvia
170 g   geishaa (vajaa kaksi levyä)
1 prk (200 g)   Maustamatonta -tuorejuustoa
1 dl   sokeria
2 tl   vaniljasokeria
3 dl   Kuohukermaa

Koristeluun
  suklaalastuja TAI -rouhetta ja paahdettuja hassel- TAI cashewpähkinöitä

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Violan joukkoon. Lisää liivate, sokerit ja viimeisenä vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.