Paloin halusta tehdä jonkun upean isänpäiväkakun marsipaanista,mutta kaupassa alkoi omatunto kolkuttaa...Meidän perheen isi kun inhoaa marsipaania...Kenenkäs iloksi kakku pitikään tehdä:)?

No,niin siitten vein marsipaanipötköt hyllyyn ja tein isin lempparikakkua:

1059093.jpg

Kinuskikakkua

Pieni 2 munan kakkupohja

Täyte:
-Vanilijatuorejuustoa
-Kohmeisia survottuja puolukoita
-sokeria
-vanilijasokeria

Kinuski:
2dl kermaa
1 !/2 dl fariinisokeria
1 rkl voita

Ja koska maa oli niellyt Pursotuspussin,
päälle siveltiin kakkulastalla kermaa,jossa oli Daim-muruja;)

Leikkaa kakkupohja keskeltä kahtia sahateräisellä veitsellä.Kostuta pohjat vanilijasokerilla maustetulla maidolla. Sekoita tuorejuustoon kohmeiset survotut puolukat ja mausta sokerilla sekä vanilijasokerilla.En huomannut laittaa mittoja ylös,mutta sokerin määrä selviää maistelemalla.Kovin sokerista täytteestä ei tarvitse tehdä,sillä kinuski on todella supermakeaa;) Tee kinuski:keitä kattilassa fariinisokeri ja kermaa,kunnes seos saostuu,n.15 min.Lisää voi ja vanilijasokeri.Anna hieman jäähtyä jalevitä kakun päälle.Laita komeus jääkaappiin viilentymään.Koristele kakku vasta sen  jäähdyttyä kunnolla,muuten kerma valuu.