Canneloni-paketti on ollut kaapissa jo varmaan kuukauden.Nyt sain vihdoin aikaiseksi tehdä sille jotain.
Lähikauppaan oli tullut uutta Silva-merkkistä sulatejuustoa,makuna oli aurinkokuivattutomaatti-mozzarella.
Sitä oli ihan pakko saada näihin!Joku tuorejuusto,valkosipuli tai ruohosipuli, kävis varmaan kanssa hyvin. Nämä olivat maukkaita,joskin kyllä aika kalorillisia;)Mutta lisäksi sitten runsaasti salaattia niin ei tuu niin huono omatunto-hihi;)Tästä satsista syö ehkä n. 3 ihmistä,täytettähän voi jatkaa vaikka herkkusienillä,paprikalla tms.jos tahtoo putkia enemmänkin.
1095312.jpg

Broileritäytteiset cannelonit

n. ½ pakettia canneloneja
1 pkt Atrian Broilerin sisäfilepaloja(tomaatti-basilika)
100g Silvan aurinkokuivattutomaatti-mozzarella sulatejuustoa
         (tms.tuore-tai sul.juustoa)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl currya
½ tl sitruunapippuria
1 purkki tomaattimurskaa
½ prk 3 juustoa kermaa
Päälle Juustoraastetta

Laita pannulle tilkka öljyä ja lisää currymauste,anna kuumentua ja lisää silputtu sipuli ja puristetut valkosipulit.Leikkaa broilerpaloja hieman pienemmäksi,että ne mahtuvat putkiin.Lisää broilerit pannulle sipuleiden sekaan ja paista kypsäksi.Sulata sekaan sulatejuusto ja lisää sitruunapippuri.Jäähdytä täytettä hieman ja lusikoi cannelonien sisään.Laita cannelonit tiiviisti laakeaan uunivuokaan.Kaada päälle tomaattimurska,johon ruokakerma on sekoitettu.Ripota päälle juustoraastetta.Paista uunin alatasossa 200 asteessa n. ½ tuntia.