Lähes joka kemuissa olen aina tajonnut tuorejuusto-kinkku-hyrriä ja nyt halloweeniksi ajattelin keksiä jotain muuta. Jääkaapista löytyi creme bonjour vuohenjuusto-paketti,jonka seuraksi pääsi aurinkokuivattua tomskua ja pestoa-ah,miten kevyttä;)
Herkkurullat
-1 paketti Voitaikinaa
-Creme bonjour vuohenjuusto+yrtit tuorejuustoa
-Pestoa
-Aurinkokuivattua tomaattia
Valuta tomaatit talouspaperin päällä ja hienonna.kauli sulaneita levyjä
vähän pitemmäksi ja levitä levyille tuorejuustoa+pestoa.Ripottele
tomaattisilppua päälle.Rullaa pitkältä sivulta ja nipistä rulla
kiinni.Leikkaa noin 5cm paksuisiksi viipaleiksi,voitele munalla ja
paista 225 asteessa n.10 minuuttia.
keskiviikko, 31. lokakuu 2007
Kommentit