Saran 1v. synttäreille tein huippuhyviä suklaakuvioita.

Ohje on Valion, mutta suurin osa leipojista tuntee nämä paremmin nimellä
mokkapalat tai suklaapelti tai... Nimiä riittää:)
Ohjeesta tulee n.40 palaa,kun painelee tiheästi piparkakkumuotin avulla.
786679.jpg

Suklaasydämet:

4 munaa
4dl sokeria
61/2dl vehnäjauhoja
21/2tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria
4rkl kaakaojauhetta
200g voita
2dlmaitoa

Kuorrutus:
4dl tomusokeria(=1pkt)
50g voita
1dl vahvaa kahvia
1rkl kaakojauhetta
1tl vaniliinisokeria
pinnalle nonparelleja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Yhdistä kuivat aineet.
Sulata voi,lisää siihen maito ja jäähdytä seos.Sekoita muna-sokerivaahtoon vuorotellen
kuivat aineet ja voisula-maitoseos.Levitä uunipellin päälle ja paista 200 asteessa 20 min.
Nosta pohja uunista,sitä kumoamatta. Tee kuorrutus:
Mittaa aineet kattilaan ilman vaniliinisokeria.Keitä kuorrutusta n.10 min.
kunnes se alkaa saostua.Pudota pisara jäähtyneelle pohjalle, jos se ei imeydy,
on kuorrutus valmista.Lisää vaniliinisokeri ja kaada kuuma kuorrutus pohjalle.
Levitä lastalla ja koristele hetu nonparelleilla, että ne tarttuvat.
Leikkaa paloiksi tai tee piparkakkumuotilla kuvioita.