Banaanikakku (Ohje Kotivinkki)
Pohja : 200g Digestivekeksejä
75g margariinia
Täyte: 5 liivatelehteä
2 1/2dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
2 banaania
200g maustamatonta tuorejuustoa
3rkl sokeria
½ dl appelsiinimehua
Pinnalle: 2 banaania
1dl hyytelösokeria
2dl appelsiinimehua
Hienonna keksit ja lisää sulatettu margariini. Painele kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vaahdota vanilijakastike. Soseuta banaanit,tuorejuusto ja sokeri tasaiseksi tahnaksi. Sekoita vanilijavaahto tahnan sekaan. Kuumenna appelsiinimehu ja lisää liivatteet ohuena nauhana seokseen. Kaada pohjan päälle ja laita hyytymään 4 tunniksi tai yön yli. Leikkaa banaanit viipaleiksi ja peitä kakku. Tee hyytelöseos kakun päälle ja nosta vielä hetkeksi kylmään.
Kommentit